felso-balszelemenu-jobbszele

Termekeinkgyümölcsdesszertekbabamenukbiotermekek

gluténmentes

édeskömyénteanyugtatóteaepertea

moni-ovko BIO Édeskömény babatea - 1 hetes kortól

moni-ovko BIO Nyugtató babatea - 4 hónapos kortól
moni-ovko BIO Eper babatea - 6 hónapos kortól

A granulált BIO tea friss BIO gyümölcsökből készül, amely optimális a babák számára. Már egy hetes kortól alkalmas a csecsemők számára. A babák szervezetének szüksége van arra, hogy folyamatosan gondoskodjunk napközbeni folyadékpótlásról. A természetes rostok, a tejcukor – laktóz – támogatják a hasznos baktériumok működését, melyek később elősegítik a test ellenálló képességének növekedését és az emésztőrendszer rendszeres tevékenységeit.

Az Ovko BIO baba teák nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, koffeint, tartósítószert valamint mesterséges színezéket és aromát. Gluténmentesek.

Édeskömény tea: természetes rostokkal a baba felpuffadása ellen, és a jobb emésztésért; ajánlott a baba egészséges táplálásához (csecsemő és kisgyermek) a születés első hetének végétől.

Nyugtató tea: növényi eredetű BIO babatea egy nagyszerű tea, amely a kisbaba megnyugtatására szolgál, főleg altatás előtt, a jobb alvásért. Növényi kivonatai, mint például a citromfű, és a menta, hozzáadott természetes rostokkal (inulin) a jobb emésztést segíti elő, és mérsékli a puffadást.

Eper tea: Nagyszerű tea felfrissülésre és a napközbeni folyadék utánpótlásra, legfőképpen az érzékeny babáknak ajánlott, nem csak a nyár folyamán. Tejcukorral és természetes rostokkal dúsított. Növényi kivonatai, mint például a citromfű és a természetes rostok jobb közérzetet biztosítanak, és segítik az emésztést.

Az Ovko BIO Baba teák 180g-os kiszerelésben kaphatóak.

Copyright © ITH Kft. | Minden jog fenntartva! | www.ovko.hu | ith@ithkft.hu | Admin | PageRank ikon ingyen